Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Ens plau presentar-vos Més Vilanova i la Geltrú, un altaveu obert, que s’afegeix als diversos canals, especialment digitals, que des del PSC de Vilanova tenim oberts i que pretén contribuir a ser una eina d’informació a tota la ciutadania.

Volem donar a conèixer la nostra opinió sobre temes de l’actualitat municipal, fer d’altaveu de la tasca del PSC, i compartir amb els vilanovins i vilanovines el nostre projecte de ciutat, com una veritable alternativa a l’actual govern.

Més Vilanova i la Geltrú neix com un espai d’informació, però també volem que sigui un espai obert al debat d’idees, a la reflexió de la ciutadania i de les entitats, i que permeti posar sobre la taula tots aquells temes que configuren l’agenda política. Cal un full de ruta clar sobre les necessitats i les respostes que requereix Vilanova i la Geltrú per fer front a la greu crisi econòmica, social i emocional a què ens hem vist abocats arrel de la pandèmia de la COVID 19, i aquest camí només es pot emprendre acompanyat del diàleg, el debat i el consens. Només així serem capaços d’avançar.

Ara, més que mai, cal que tots i totes aportem el nostre gra de sorra per la reconstrucció econòmica i social del territori, escoltant, teixint complicitats i cercant oportunitats. El nostre compromís amb la ciutat és ferm i decidit, des del PSC continuarem treballant per una Vilanova i la Geltrú amb més igualtat i més justícia social.
Teresa Llorens
Primera Secretària PSC de Vilanova i la Geltrú

Grup Municipal Socialista de Vilanova i la Geltrú

Juan Luis Ruiz López
Teresa Llorens Carbonell
Gerard Llobet Sánchez
Gisela Vargas i Reyes
Miguel Ángel Iglesias Montouto
Emilio José Montero Linero
Julio Ruiz Melero