Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El per què del vot del PSC contrari a la designació del nou gerent de Canal Blau

Edifici de Neàpolis

Des del PSC creiem que a part de l’experiència en l’àmbit de la comunicació audiovisual també es requereix una formació universitària a l’hora d’exercir les funcions de gerència

En el Consell d’Administració de la Societat ‘Informació i Comunicació de Vilanova i la Geltrú, celebrat aquest dilluns a la tarda, s’ha aprovat la designació del nou gerent de l’organisme.

El Grup municipal Socialista hi ha votat en contra en coherència amb el que ja va fer en la sessió on es van aprovar les bases per la convocatòria de la plaça de gerent.

Vagi per endavant que no és un vot en contra de la persona seleccionada, a la que desitgem molts encerts en aquesta etapa que enceta pel bé de l’organisme, sinó un vot contrari a un procés de selecció que parteix amb unes bases de convocatòria en les que ja no hi estàvem d’acord i que ha tingut diverses al·legacions, que s’han desestimat, per com s’ha produït.

Unes bases que determinaven uns requisits previs on s’equiparava una titulació de grau universitari a l’experiència de 5 anys en gerència, direcció o periodisme en l’àmbit de la comunicació audiovisual.

Des del PSC creiem que a part de l’experiència en l’àmbit de la comunicació audiovisual també es requereix una formació universitària a l’hora d’exercir les funcions de gerència. Requisit que sí es demana per accedir a gerències de televisions locals  en altres ajuntaments catalans semblants a Canal Blau o en el mateix ajuntament de Vilanova i la Geltrú en altres organismes com per exemple VNG Aparcaments.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat