Socialistes de Vilanova i la Geltrú

L’assemblea del PSC de Vilanova i la Geltrú proclama novament a Juan Luis Ruiz com a candidat a l’alcaldia de la ciutat

Juanlu assemblea

L’alcaldable socialista ha promès dedicació, construir un projecte de ciutat des de la proximitat, l’escolta activa i fer-ho amb un bon govern que tingui com a prioritats la qualitat de l’espai públic i de la vida a la ciutat

L’assemblea del PSC de Vilanova i la Geltrú ha proclamat novament a Juan Luis Ruiz com a candidat a l’alcaldia de la ciutat. La candidatura de Ruiz ha estat l’única que s’ha presentat amb un nombre d’avals suficients, pel que d’acord amb el reglament d’elecció dels càrrecs públics del PSC per a les ciutats de més de 50.000 habitants, l’autoritat electoral va proclamar-lo com a candidat a l’alcaldia i l’assembla n’ha ratificat l’elecció, atorgant la màxima confiança per canviar el rumb de la ciutat i tornar a situar el PSC com a primera força política.

El ja proclamat candidat socialista a l’alcaldia va voler agrair a la militància que l’ha avalat i als regidors i regidores del grup municipal el treball durant aquests anys. Al seu discurs, va recordar que el PSC és l’única força política que pot evitar un nou govern de perdedors que va néixer sense projecte i amb l’únic objectiu d’aïllar-los a la ciutat i evitar que governés; per això, es fa més necessari que el PSC pugui tornar a guanyar les eleccions municipals amb un marge molt més ampli per tal de que el proper govern pugui començar a revertir la mala gestió que s’ha fet aquests darrers 4 anys i posi fi al desgavell i paràlisi a la que han dut la ciutat, especialment en els serveis públics i la mobilitat, amb un projecte estrella que han estrellat ells mateixos com la recollida d’escombraries, el caos que han provocat a la mobilitat o la falta de reacció i de voluntat de consens durant la pandèmia, rebutjant liderar un acord de ciutat amb les forces polítiques, socials i econòmiques i fins al final del mandat blanquejant el transfuguisme dels exregidors de la CUP, duent la política municipal a un trist espectacle.

Juan Luis Ruiz també ha reclamat un canvi a les formes de governar, posant fi a una falta d’escolta al veïnat, entitats i associacions perdent d’aquesta manera el coneixement real del que passa a la ciutat. Davant de tot això, el candidat a l’alcaldia aposta pel seny, l’experiència, saber escoltar i saber fer, que és el que representa el PSC a la ciutat i ha reivindicat la voluntat d’arribar a acords i pactar si s’aconsegueixen projectes positius per la ciutat, una actitud que s’ha trobat a faltar aquests darrers anys a Vilanova i la Geltrú. Per això, ha promès dedicació, construir un projecte de ciutat des de la proximitat, l’escolta activa i fer-ho amb un bon govern que tingui com a prioritats la qualitat de l’espai públic i de la vida a la ciutat, reivindicar els serveis públics i polítiques sòlides vers la crisi econòmica i social per obrir un nou temps política amb una mirada àmplia, i fer-ho amb diàleg i suma.

Les properes setmanes es presentarà en un acte obert a la ciutadania les principals línies i propostes per a Vilanova i la Geltrú i que, conjuntament amb els diàlegs i trobades ciutadanes obertes que s’estan fent des de fa mesos permetran presentar el programa de govern del PSC per a les eleccions municipals de maig de 2023.

 

Sobre el candidat

Juan Luis Ruiz (Vilanova i la Geltrú, 1975) és Economista i  Enginyer Tècnic en Mecànica per la UPC. Compta també amb un màster en Direcció i Organització d’Empreses i un màster en Direcció Pública.

Ruiz és càrrec electe de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de juny de 1995.  L’octubre del 2014 va ser escollit cap de llista del PSC de Vilanova i la Geltrú en un procés de primàries obertes a la ciutadania. Durant la seva trajectòria política municipal, ha estat regidor al govern i a l’oposició. De l’any 1999 al 2011 amb responsabilitats de govern en àrees de Formació i Ocupació, Educació i Via Pública i entre 2015 i fins l’abril de 2018, sent Primer tinent d’Alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació. Ha estat President del Consell Comarcal del Garraf (2011-2015).

Cal remarcar que en els darrers anys, l’alcaldable socialista també ha estat diputat delegat de Turisme a la Diputació de Barcelona (2019-2021) pel PSC i que en l’actualitat és, des de març del 2021, conseller parlamentari del grup PSC-Units per Avançar al Parlament de Catalunya.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat