Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El PSC Vilanova i la Geltrú inicia la campanya per al 28M: “Volem recuperar l’orgull de ciutat”

Juan Luis Ruiz, durant l'enganxada del primer cartell del PSC a VNG

Juan Luis Ruiz assegura que els i les socialistes aspiren a recuperar l’alcaldia i afirma ser l’única alternativa a un nou pacte entre ERC-Junts-CUP

Els i les socialistes de Vilanova i la Geltrú han realitzat aquest dijous a la nit la tradicional enganxada del primer cartell, un acte simbòlic que dona el tret de sortida a les dues setmanes de campanya electoral amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig.

La trobada ha congregat prop d’una cinquantena de militants i simpatitzants en un acte que s’ha celebrat al local de l’agrupació i que ha comptat amb la presència de l’eurodiputat Javier López. Juan Luis Ruiz, candidat a l’alcaldia de VNG, ha exposat l’agenda i els principals esdeveniments dels dies vinents en una assemblea extraordinària, alhora que ha agraït l’esforç i la dedicació amb què els seus companys i companyes han treballat aquest darrer mandat al consistori vilanoví.

L’alcaldable socialista assegura que el PSC afronta les eleccions amb il·lusió i aspira a recuperar l’alcaldia, com l’alternativa a un nou pacte entre ERC-Junts-CUP que han governat els darrers anys i que ja s’ha anunciat que es podria tornar a repetir.

Ruiz presenta a l’equip que l’acompanya com la candidatura “garant del bon govern”, i, en aquest sentit, afirma que els i les socialistes són els únics que poden fer que els vilanovins i les vilanovines “recuperin l’orgull de ciutat després de quatre anys de nefasta gestió”.

Tanmateix, Ruiz ha explicat que la campanya del PSC serà amb propostes i explicant els canvis que necessita la ciutat en el seu dia a dia i també, a pensar el model de ciutat pels propers anys. Millora clarament el manteniment de l’espai públic, la recollida d’escombraries i neteja, repensar les accions dutes a terme en matèria de mobilitat, així com recuperar la confiança de la ciutadania amb l’Ajuntament son algunes de les principals mesures que s’aniran explicant durant la campanya.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat