Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El PSC Vilanova i la Geltrú presenta en públic la candidatura del bon govern

Acte presentació de candidatura PSC Vilanova i la Geltrú

Joves, sindicalistes, referents dels moviment veïnals i socials a la ciutat acompanyen a Juan Luis Ruiz en el seu camí a l’alcaldia de VNG

Un centenar de persones s’han donat cita aquest divendres a la tarda al Centre Cívic de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú per acompanyar al socialisme vilanoví en l’acte de presentació oficial de la seva candidatura per als comicis del 28 de maig. Segons ha destacat el propi Juan Luis Ruiz, cap de llista, i líder del PSC a la capital del Garraf, “es tracta d’una candidatura transversal que reuneix gent de moltes àrees i àmbits diferents”.

L’acte, presentat per la primera secretaria de l’agrupació, Teresa Llorens, ha comptat, també, amb la participació d’en Salva López, president de la JSC a VNG, la Rosalia Màrquez, delegada d’UGT, en Juanjo Ferrer, persona estrictament vinculada al món esportiu de la ciutat, l’Alfredo Villa, referent veïnal, i l’Emilio Montero, regidor socialista a l’Ajuntament en aquest darrer mandat.

En total, 44 persones acompanyen a Ruiz en el seu camí a l’alcaldia  en una llista que incorpora referents d’entitats culturals, moviments veïnals, joves, sindicats, entitats socials, voluntariat, empresa privada, món esportiu, així com també de la gestió pública i municipal. Especialment, d’àmbits com la formació i ocupació i les cures a les persones de l’organisme AISSA.

Emilio Montero ha protagonitzat un dels moments més emotius de la tarda després que dies enrere anunciés la seva voluntat de posar punt final a la seva etapa com a regidor a l’Ajuntament per dedicar-se amb exclusivitat al moviment sindical. En concret, a l’UGT.

En el seu comiat, Montero, càrrec electe del consistori des de setembre de 2019, ha posat l’accent en la feina feta pels seus companys i companyes del Grup Municipal Socialista i ha lamentat que no s’hagin pogut materialitzat moltes de les propostes que han presentat al plenari municipal: “Ha estat tot un honor poder compartir grup amb tots ells i elles durant aquests quatre anys”, ha afegit.

El PSC Vilanova i la Geltrú pretén recuperar l’alcaldia de la ciutat i es presenta com a l’única opció que pot evitar un nou pacte entre ERC, Junts i CUP. En aquest sentit, Juan Luis Ruiz ha manifestat que el 28 de maig només hi ha dues alternatives possibles: “O es repeteix el govern del fracàs o s’obre una nova etapa encapçalada i liderada pel PSC, amb un bon govern, on Vilanova i la Geltrú passa pàgina”.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat