Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Juan Luis Ruiz rep el suport d’en Salvador Illa en l’acte central de campanya del PSC Vilanova i la Geltrú

Acte central PSC Vilanova i la Geltrú

D’assolir l’alcaldia de la ciutat, el cap de llista socialista anuncia la promoció de 170 habitatges socials i un Pla d’actuació immediata per dignificar l’espai públic

El PSC Vilanova i la Geltrú ha celebrat la tarda d’aquest dijous 18 de maig el seu acte central de campanya. A escassos deu dies pels comicis municipals del 28M, els i les socialistes de la capital del Garraf han omplert de gom a gom Neàpolis en una trobada que ha comptat amb la presència del primer secretari de la formació a Catalunya, i cap de l’oposició al Parlament, Salvador Illa, així com altres representants del PSC al territori.

Teresa Llorens, primera secretària de l’agrupació local, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda d’un acte, on també hi ha participat l’exalcalde Sixte Moral, Juan Luis Ruiz i Salvador Illa. En la seva intervenció, Llorens ha posat en valor la tasca duta a la ciutat per diferents alcaldes socialistes com en Jaume Casanovas o en Sixte Moral, alhora que ha animat a Ruiz a passar pàgina de l’actual govern i a seguir treballant per preparar la Vilanova i la Geltrú del futur.

En aquest sentit, l’exalcalde Sixte Moral ha subratllat que van ser els socialistes, qui fa més de 40 anys, van posar les bases de la política municipal a la ciutat. “Un municipalisme que posava en el centre de la seva acció les persones i el seu benestar”, ha destacat. Per a Moral, la candidatura que encapçala Ruiz és l’única que presenta “ambició de ciutat” i ha esperonat al cap de llista vilanoví a cercar la proximitat amb la ciutadania, garantir la cohesió social i la seguretat ciutadana.

Per la seva part, Juan Luis Ruiz ha recordat que van ser els i les socialistes qui van construir la Vilanova i la Geltrú dels nostres dies i qui va fer de la ciutat la seva millor versió. Així mateix, l’alcaldable ha anunciat un nou seguit de propostes que el PSC porta en el seu programa de govern i que vol dur a terme si assoleix l’alcaldia.

D’entre les mesures anunciades, destaquen la reversió total de la ronda Ibèrica als dos carrils en tota la via, la promoció de 170 habitatges socials, recuperar el projecte de ciutat educativa, l’eliminació de la cita prèvia a l’Ajuntament, a més d’un Pla d’aplicació immediata per dignificar l’Espai Públic. D’altra banda, Ruiz ha manifestat que es nega en deixar en mans de la dreta “el monopoli de seguretat ciutadana” i ha remarcat que no hi ha res més d’esquerres que garantir la seguretat als barris.

En clau catalana i municipal, Salvador Illa veu els comicis del 28 de maig com una avantsala de les eleccions a la Generalitat i ha demanat “la mobilització màxima del vot” cap a la formació que ell lidera a condició de tenir “un PSC més fort”. D’aquesta manera, Illa aposta per obrir una nova etapa al territori, basada en la fórmula de “la suma i l’acord” per arribar grans consensos de país i “posar Catalunya en marxa”.

Finalment, el primer secretari del PSC, ha expressat el seu suport a en Juan Luis Ruiz i s’ha adreçat a l’alcaldable demanant-li l’encàrrec de posar en marxa Vilanova i la Geltrú. “Vilanova i la Geltrú s’ha d’obrir a Catalunya i ha d’exercir un lideratge col·laboratiu al Garraf”, ha afegit.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat