Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Juan Luis Ruiz: “Si algú ha transformat Vilanova i la Geltrú han estat els governs socialistes”

Juan Luis Ruiz, a l'acte final de campanya del PSC Vilanova i la Geltrú

L’alcaldable socialista es compromet a donar compliment a la bateria de propostes anunciades durant la campanya

Més d’un centenar de persones s’han donat cita aquest dijous al vespre al centre Cívic de Sant Joan per acompanyar a en Juan Luis Ruiz i a la resta de la candidatura del PSC Vilanova i la Geltrú en el seu acte final de campanya. Els i les socialistes de la capital del Garraf recuperen la seva tradicional botifarrada a les portes del 28 de maig en una trobada, on bona part del protagonisme se l’han endut els joves de la candidatura.

Ruiz encara la cita amb les urnes del pròxim diumenge amb optimisme i afirma que si “algú ha transformat aquesta ciutat, han estat els governs socialistes”.

En aquest sentit, l’alcaldable del PSC presenta la seva candidatura com la garant d’un govern amb rumb fix i reitera el seu compromís a donar compliment a la bateria de propostes anunciades els darrers dies per la formació.

En concret, d’arribar a l’alcaldia, els i les socialistes es comprometen a donar suport als treballadors dels serveis públics, especialment, a les treballadores AISSA, a revertir les actuacions dutes a terme a la ronda Ibèrica, retornant-la als dos carrils en tot el seu recorregut, a eliminar la cita prèvia de l’Ajuntament i a la promoció de 172 habitatges socials, entre d’altres.

A més a més, subratlla que la ciutat necessita “un govern que sigui capaç de sumar i acordar amb les diferents entitats veïnals, agents econòmics i forces sindicals, que pugui liderar i impulsar les reformes que posin les bases de la Vilanova i la Geltrú del futur”. “Necessitem un govern que sigui capaç d’aportar un planejament urbanístic que incorpori sòl per a equipaments i activitats econòmiques”, ha afegit.

Finalment, el candidat del PSC ha agraït el suport a les persones que l’han acompanyat, alhora que ha apel·lat novament la mobilització del vot cap a la llista que ell encapçala: “O es repeteix el govern del fracàs, o s’obre una nova etapa liderada pel PSC”.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat