Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El PSC guanya les eleccions a Vilanova i la Geltrú i agraeix la confiança dipositada per la ciutadania

Juan Luis Ruiz, cap de llista del PSC Vilanova i la Geltrú

9.728 persones fan confiança a la candidatura que encapçala Juan Luis Ruiz, que reforça la seva presència al consistori vilanoví amb quatre nous regidors respecte del darrer mandat

“Hem tornat a guanyar les eleccions”. Amb aquesta contundent afirmació, Juan Luis Ruiz, candidat a l’alcaldia del PSC, a Vilanova i la Geltrú, s’ha adreçat per primera vegada a la militància després que la candidatura socialista hagi estat la vencedora de les eleccions municipals, celebrades aquest diumenge 28 de maig.

El Partit dels Socialistes de Catalunya es consolida com la formació política més votada per segona vegada consecutiva a la capital del Garraf amb 9.728 vots. La llista que encapçala Ruiz suma 1.923 vots més que en els comicis celebrats el 2019 (7.805).

D’aquesta manera, el PSC reforça la seva presència al consistori vilanoví amb 11 nous representants, quatre més que l’anterior mandat, i eixampla distància respecte de la resta de forces del consistori.

Minuts després d’un quart d’onze de la nit, Ruiz, ja com a vencedor, s’ha dirigit a la seva militància en un missatge, on ha agraït la participació a totes les persones que han fet possible la jornada d’avui, així com la mobilització del vot cap a la candidatura que ell encapçala.

L’alcaldable ha assenyalat que han estat uns anys difícils i assegura que se sent “orgullós” de la campanya realitzada. “Hem defugit de qualsevol provocació i insult i hem fet el que nosaltres sabem fer, exposar la nostra proposta d’alternativa a través de l’escolta activa amb entitats veïnals, empresaris, sindicats i altres col·lectius”, ha remarcat. El PSC llegeix el missatge que envia la ciutadania i segons Ruiz “aquest resultat obtingut s’ha de gestionar amb molta humilitat i responsabilitat, perquè som depositaris de la confiança de molta gent que segurament ens ha votat per primera vegada”.

Juan Luis Ruiz també ha volgut felicitar als nous partits que han obtingut representació en aquest mandat, així com també mostrar el seu reconeixement a les forces que perden la seva representació, i també desitja obrir una etapa de més diàleg i escolta amb tots els partits que composaran el nou plenari i amb tota la ciutadania per fer avançar Vilanova i la Geltrú.

 

Partit dels Socialistes de Catalunya – Vilanova i la Geltrú

 

Vilanova i la Geltrú, 29 de maig de 2023

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat