Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Comunicat del PSC Vilanova i la Geltrú

Ple VNG

El PSC ha tingut coneixement avui de la notícia que la CUP votarà dilluns vinent en contra del Pressupost municipal que presenta el mateix govern del qual formen part. El Pressupost, com a principal mecanisme d’acció d’un govern, és l’eina que permet executar aquells compromisos i les accions.

El comunicat sorprèn i evidència també una forma i un tarannà instaurat pel govern d’ERC-Junts-CUP de falta de transparència i participació en les seves decisions, que ha vingut sent denunciat quasi des del primer dia pels grups de l’oposició, però també i de forma pública per associacions de veïns i veïnes, entitats i col·lectius que han vist un govern allunyat de la realitat, del contacte i proximitat i de l’opacitat amb la qual es treballen projectes que tenen un impacte en la vida de la ciutadania.

Aquest comunicat resumeix el trencament del govern municipal que va néixer sense cap projecte i amb moltes contradiccions internes, i únicament per evitar que el PSC, com a força guanyadora, governés. Evidentment, l’anunci de la CUP, a un any de les eleccions municipals, també és forçat i en clau totalment electoralista.

Per això ERC, com a principal partit del govern, és l’únic responsable per haver apostat per un govern sense projecte i que ha fracassat, deixant la ciutat paralitzada, amb actuacions polèmiques durant tot el mandat i ara, amb una crisi institucional i de credibilitat de la política.

Ens preguntem fins quan pensen consentir aquesta situació. Vilanova i la Geltrú no es mereix viure instal·lada en aquesta situació de forma permanent. Necessita un govern fort i estable, amb un projecte clar per encarar els diversos reptes, i l’alternativa a un govern que ha fracassat passa únicament per un govern liderat pel PSC.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat