Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El PSC Vilanova i la Geltrú demana a Olga Arnau el cessament inmediat de Marta Jofra

La regidora Marta Jofra

Davant la deriva que ha pres el govern municipal en la gestió dels seus assumptes interns, les plantilles dels serveis de recollida d’escombraries, neteja viària i jardineria s’han vist abocades a demanar la dimissió en bloc de la regidora Marta Jofra, responsable de tots ells

Des de l’inici del present mandat, el PSC ve denunciant que el pacte de govern ERC-JxCat-CUP no aporta res positiu per a Vilanova i la Geltrú, ja que des de bon principi mancaven fins i tot d’un projecte compartit de ciutat. L’únic que els unia era que el PSC, la força més votada a la ciutat, no governés. Ara, el preu a pagar a fi que l’Olga Arnau sigui l’Alcaldessa és massa elevat.

El govern municipal ha demostrat una incompetència total en la gestió dels afers municipals. No tan sols no han estat capaços de fer el que és bàsic per a l’administració local, és a dir, garantir els  serveis públics, sinó que tampoc han estat capaços de dibuixar una estratègia i preparar la ciutat per al futur.

ERC ha acceptat absolutament tot el que els seus socis i sòcies de govern han posat sobre la taula, sense miraments. A més d’haver executat l’augment més gran d’impostos i taxes de la ciutat, ha fet seves i ha votat a favor d’accions i polítiques que han estat i són un autèntic despropòsit en matèria de mobilitat, neteja viària i recollida d’escombraries. Voleu dir que tot s’hi val per mantenir l’alcaldia?

En els darrers mesos, el PSC hem expressat el nostre malestar pels constants despropòsits i desgavells en la gestió dels tres contractes més importants de l’Ajuntament —jardineria, neteja viària i recollida de residus–. Una situació que reverteix negativament en l’estat en què es troba la ciutat amb un espai públic brut i una greu manca de manteniment. En definitiva, un fet d’unes magnituds sense precedents a la capital del Garraf.

En les nostres últimes declaracions, ja expressàvem el malestar i la preocupació que ens generava l’evident pèrdua de drets laborals i socials dels treballadors i treballadores d’aquests tres serveis. 16 persones del Servei de Neteja Viària es quedaven al carrer i sense dret a l’atur. De fet, ahir en teníem una evidència de tots aquests fets que havíem denunciat: els treballadors i treballadores dels tres serveis se senten enganyats i menystinguts.

Davant la deriva que ha pres el govern municipal en la gestió dels seus assumptes interns, les tres plantilles s’han vist abocades a demanar la dimissió en bloc de la regidora Marta Jofra, responsable de tots ells. Una regidora, que cal recordar, en plena pandèmia, va fer manifest que s’alegrava del tancament de l’hostaleria, fet que ja va provocar la petició de la seva dimissió per part del Gremi d’Hostaleria de la ciutat.

Des del PSC ens afegim a aquesta petició perquè la regidora Marta Jofra dimiteixi. En cas de no ser així, demanem a l’alcaldessa Olga Arnau, màxima responsable del govern municipal, que la cessi de manera fulminant.

Cal que Vilanova i la Geltrú torni a ser una ciutat neta i endreçada, amb uns serveis de qualitat al nivell que els vilanovins i vilanovines ens mereixem i paguem. Cal que es respectin i es preservin els drets de tots els treballadors i totes les treballadores. Vilanova es mereix un bon govern!

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat