Socialistes de Vilanova i la Geltrú

El PSC durà a la Fiscalia el govern municipal per malversació de fons públics en l’afer de la Ronda Ibèrica

rondaibericaaa
Davant l’anunci electoralista del govern d’ERC-Junts-exCUP de revertir les seves pròpies actuacions a la Ronda Ibèrica, el PSC denunciarà a la Fiscalia el govern municipal per possible malversació de fons públics del que serà una nova improvisació en aquest vial.
L’any 2020, l’equip d’Olga Arnau va prendre la decisió d’anul·lar un carril per sentit, sense cap projecte ni informe, actuant sobre la principal via urbana de circulació de la ciutat excusant-se en la necessitat d’adoptar mesures per la situació COVID. Posteriorment, i davant del caos circulatori provocat, van utilitzar recursos provinents de subvencions de la Diputació per obrir entrades a l’Hospital i eliminar bona part de l’aparcament.
Ara, l’actuació anunciada és purament electoralista i sense cap criteri tècnic, sumant-se així a les contínues improvisacions i nyaps a la via pública i mobilitat. El govern durant gairebé 3 anys s’ha negat a revertir les actuacions de la Ronda Ibèrica, anunciant després la reobertura d’un carril de serveis, i avui avança una nova actuació que no revertirà íntegrament els dos carrils per sentit en tota la via. Cadascuna d’aquestes actuacions comporta l’ús de fons públics sense responsabilitat i atenent a capricis polítics sense cap visió de ciutat.
Des del PSC reiterem el desacord des de l’inici d’aquestes actuacions i mantenim el compromís de recuperar la Ronda Ibèrica amb doble carril per sentit per descongestionar el centre i facilitar la mobilitat i connexió entre els barris i les entrades i sortides de Vilanova i la Geltrú.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat