Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Teresa Llorens serà la número 13 de la candidatura del PSC per Barcelona a les properes Eleccions Generals

Teresa Llorens

Maria Rigau, de Gelida, completarà la representació de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC com a vuitena suplent

El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest diumenge les candidatures del PSC per a les properes Eleccions a les Corts Generals que se celebraran el dia
23 de juliol. El PSC del Garraf i l’Alt Penedès tindrà representació en la candidatura de la circumscripció de Barcelona, que encapçalarà l’actual Presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, amb Teresa Llorens com a número 13.

Teresa Llorens és primera secretària de l’agrupació socialista de Vilanova i la Geltrú i membre de l’executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf. És regidora de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on ha tingut diferents responsabilitats des de 2003. Té 56 anys, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació, màster en Direcció de l’Administració Pública i postgrau en funció gerencial. És funcionària de la Diputació de Barcelona, on actualment és Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social.

Teresa Llorens ha afirmat que cal treballar perquè “acabi guanyant la millor Espanya, que és la que genera prosperitat, la que es preocupa per no deixar ningú enrere, per la justícia social, per la de la reforma de les pensions,… en definitiva, la que treballa pel progrés enlloc del retrocés. I per això cal assegurar que continua un govern socialista i progressista a Espanya, també des del Garraf i l’Alt Penedès”. Per la seva banda, Maria Rigau, regidora a Gelida, serà la suplent número 8 a la candidatura.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat