Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Comunicat del PSC en relació amb el fracàs del govern d’ERC a Vilanova i la Geltrú

Ple VNG

La renúncia dels dos regidors no adscrits del govern municipal és la culminació del fracàs del pacte de govern liderat per ERC, amb Junts i la CUP, que tenia una única voluntat d’evitar que governés el PSC com a força més votada a les eleccions de 2019 fent un cordó sanitari a Vilanova i la Geltrú.

Aquesta crisi de govern ens aboca a una paràlisi i a una situació d’inestabilitat a partir d’ara i fins a les properes eleccions municipals. Els vuit mesos de mandat que queden serà difícil revertir l’actitud d’un govern que s’ha caracteritzat per actuar de forma prepotent i amb una total falta de diàleg i transparència amb l’oposició i amb la ciutadania en la majoria d’accions que han impulsat, especialment les relacionades amb la mobilitat i la gestió dels serveis municipals, generant més problemes que solucions a la gestió de la ciutat.

Aquesta nova crisi que hem conegut avui, sense que respongui a cap fet excepcional es basa únicament en una deplorable gestió dels tres partits que han conformat el govern aquest mandat, i és insòlita per a Vilanova i la Geltrú. Aquests fets ens aboquen un cop més, a l’enèsima reorganització del govern i de regidories rellevants que presenten una situació més alarmant o excepcional com Espai Públic amb la crisi de la recollida de les escombraries, o la gestió d’Acció Social en uns moments a on cal dedicar els màxims esforços.

Davant d’aquesta nova situació d’un govern que ha fracassat, ens reafirmem que Vilanova i la Geltrú mereix un bon govern, i que el PSC està en condicions de liderar un nou govern sorgit de les properes eleccions municipals que passi pàgina del desgavell d’aquests darrers anys i que garanteixi una bona gestió dels recursos públics.

 

Grup Municipal Socialista
Vilanova i la Geltrú,  6 de setembre de 2022

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat