Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Diàleg, suma i propostes per a Vilanova i la Geltrú

Juanlu

Pocs mesos abans de les eleccions municipals i amb un govern com l’actual, la ciutat corre el risc de caure en una paràlisi molt més accentuada que la viscuda fins ara

En el ple de setembre, a Vilanova i la Geltrú hem assistit a la darrera mostra del desgavell que està caracteritzant l’acció del govern municipal i que, malauradament, tant està patint la ciutat i el conjunt de veïns i veïnes.

Així, a la sessió plenària, es va fer efectiva la renúncia dels dos regidors trànsfugues, exCUP, que fins a començaments de la passada setmana formaven part del govern i que han marxat denunciant als seus companys davant la fiscalia per presumptes actuacions il·legals, i als quals la mateixa alcaldessa va defensar dipositant literalment «tot el seu suport i confiança» quan van ser expulsats del seu partit per incomplir els mandats de la seva assemblea. Aleshores l’alcaldessa afirmava que eren «un govern fort i unit». Més enllà d’impedir que el PSC governés la ciutat, hem constatat que no hi havia res més que les tres forces polítiques compartissin.

Doncs bé, quatre mesos després tenim un govern afeblit i que ja ha anunciat que tira enrere alguns dels projectes més controvertits del seu pla de mandat i que, fins fa dos dies, havien defensat a capa i espasa, com la licitació de la recollida de residus porta a porta o la ronda Ibèrica amb un sol carril.

Un govern, d’altra banda, que tampoc és capaç de gestionar com cal el dia a dia, com demostra el fet que començaran el canvi de la gespa del camp de futbol en plena temporada, amb el trasbals que això suposarà pels diferents equips que el fan servir.

Davant d’aquest caos i, especialment davant la nova feblesa del govern, des del Grup Municipal Socialista continuarem fent l’oposició constructiva que hem dut a terme durant tot el mandat. Una oposició dura, que diu les coses pel seu nom, però que pretén aportar propostes i sumar en tots aquells projectes que siguin beneficiosos per a la nostra ciutat. És a dir, pels vilanovins i vilanovines.

Som plenament conscients que, pocs mesos abans de les eleccions municipals i amb un govern com l’actual, la ciutat corre el risc de caure en una paràlisi molt més accentuada que la viscuda fins ara.

En la mesura de les nostres possibilitats, treballarem perquè això no passi. Ara bé, la responsabilitat de tirar endavant Vilanova i la Geltrú continua corresponent al govern municipal per molta majoria absoluta que hagi perdut.

I, alhora, continuarem preparant-nos perquè a les eleccions municipals del maig la ciutadania ens torni a fer confiança de manera majoritària. Escoltant activament les entitats i associacions, els agents econòmics i socials i el conjunt de la ciutadania en les seves demandes i necessitats.

Perquè el diàleg i la suma són dos elements essencials de la nostra manera d’entendre i practicar la política i, molt especialment, la política municipal, de la mateixa manera que la nostra única prioritat és la ciutat i el nostre únic objectiu és poder tirar endavant projectes per millorar-la i per fer possible el nostre model de ciutat.

Una ciutat amb qualitat de vida per a tothom, neta i endreçada, atractiva per als visitants i turistes, que generi activitat econòmica, industrial i comercial de la mà dels diferents actors econòmics i socials, una ciutat amb oportunitats per a tothom i pròspera. Esperem poder fer-la realitat ben aviat.

Juan Luis Ruiz

PSC Vilanova i la Geltrú

 

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat