Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Juan Luis Ruiz proposa a Alfredo Villa com a número 5 de la candidatura del PSC

Juan Luis Ruiz i Alfredo Villa

Alfredo Villa, referent del moviment veïnal, s’incorporaria com a independent i responsable de la nova Àrea d’Organització, Governança i Societat del Coneixement

El candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i a Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha proposat avui a Alfredo Villa com a número 5 de la llista del PSC a la capital del Garraf per a les eleccions municipals del 28 de maig. L’aposta de Ruiz passa perquè Villa s’incorpori a la candidatura com a responsable de les àrees municipals d’Organització, Governança i Societat del Coneixement, des d’on s’estructuraran diversos àmbits de gestió municipal.

L’Alfredo Villa és enginyer tècnic industrial. Al llarg de la seva trajectòria, ha estat responsable de producció d’una multinacional i és, sens dubte, una de les persones més destacades del moviment veïnal a la ciutat. La seva figura destaca per la tasca realitzada al capdavant de l’Associació de Veïns del barri del Tacó i per la seva vinculació a la vida social de la ciutat, on ha participat com a patró de la Fundació Sant Antoni Abat, entre d’altres.

Juan Luis Ruiz ha proposat que encapçali una àrea de gestió sota la denominació d’Organització, Governança i Societat del Coneixement, amb la responsabilitat sobre àmbits com hisenda o recursos humans, i amb l’objectiu de proposar millores organitzatives, la millora de la coordinació i control, potenciar el treball en equip i la transversalitat, i millora dels processos administratius, també entomant el repte de la millora professional de tots els treballadors i treballadores de l’ajuntament i de tota l’organització que depèn d’aquest.

Entre les novetats que es pretenen assumir a partir d’aquest mandat, hi ha la necessitat d’impulsar les polítiques de bon govern, com la millora de la transparència de l’activitat de l’ajuntament, apostar per una unitat d’avaluació de les polítiques municipals, el retiment de comptes com obligació de qualsevol govern i la participació ciutadana, un àmbit a on caldrà aprofundir especialment per tal de millorar la relació de l’ajuntament amb la ciutadania.

Així mateix, es proposa iniciar els treballs de modernització de l’administració municipal a mitjà i llarg termini, impulsant la captació de talent des d’un punt de vista intern i extern, la capacitat d’aprenentatge i el pensament estratègic de la institució, i pensant en els àmbits que s’obren a l’administració municipal els pròxims anys com l’ús de la intel·ligència artificial i la robòtica en el desenvolupament de serveis i procediments, per adaptar l’ajuntament també als reptes de la societat.

Finalment, Ruiz ha volgut agrair especialment la voluntat d’Alfredo Villa d’incorporar-se a la candidatura socialista, la trajectòria i experiència que l’avalen al llarg de molts anys en moviments socials i el seu compromís en la implicació en diversos espais de participació, com també la seva experiència professional a l’empresa privada permetran aportar una nova visió per encarar els reptes de la gestió municipal en aquests àmbits els pròxims anys.

 

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat