Socialistes de Vilanova i la Geltrú

Juan Luis Ruiz proposa a Anna Ribera com a número 6 de la candidatura del PSC a VNG

Juanlu i Anna Ribera

Ribera és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i ha desenvolupat la seva trajectòria professional en matèria de promoció i desenvolupament local

El candidat socialista a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz, ha presentat avui a Anna Ribera com a independent i número 6 a la candidatura socialista per a la capital del Garraf. L’alcaldable vilanoví ha proposat a Ribera ser responsable de l’àrea de Capitalitat i Projecció de Ciutat.

Anna Ribera és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i ha desenvolupat la seva trajectòria en l’àmbit de la promoció i desenvolupament econòmic local. En l’actualitat, és cap d’àrea d’Empresa i Emprenedoria de l’Ajuntament d’Igualada i coordinadora de l’espai d’Ignova Tecnoespai. Tanmateix, compta amb una àmplia trajectòria formativa, a la qual ha dedicat part de la seva vida professional, desenvolupant diferents tasques en el disseny i la gestió de programes en àmbits de l’ocupació i el desenvolupament local i en la coordinació de programes europeus innovadors.

Juan Luis Ruiz ha ofert a Ribera encapçalar una Àrea de Capitalitat i Projecció de Ciutat amb la responsabilitat sobre àmbits com la reactivació econòmica, reindustrialització i foment de l’ocupació, impuls del turisme i el comerç local, innovació, universitat, foment de l’emprenedoria i suport a les empreses.

Entre els reptes que vol assumir el futur govern socialista a la capital del Garraf, destaca el de recuperar el lideratge de Vilanova i la Geltrú com a ciutat mitjana de Catalunya. Els i les socialistes considerem que perquè aquest fet sigui una realitat, cal una planificació urbanística que permeti ampliar l’activitat econòmica existent i atraure’n de nova amb una reindustralització econòmica.

Així mateix, cal treballar, per un turisme de proximitat, familiar i de qualitat, que tingui com a referent tots els actius culturals i territorials de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, creiem necessari centrar els esforços per impulsar el comerç i fomentar la innovació com a eina de transformació i adaptació als canvis en què la ciutat està immersa.

Tot, alhora que es vol impulsar un fòrum local per la innovació i la competitivitat, en què hi participin les empreses, el campus de la UPC – com a ciutat universitària –  i els grups de recerca amb la finalitat de mantenir l’impuls de les economies tractores de Vilanova i la Geltrú (economia blava, economia de la salut i sociosanitària, economia taronja). Promoure Vilanova i la Geltrú com a ciutat amfitriona de fires i congressos, alhora que impulsant una Fira al voltant de la mar que esdevingui la Fira de referència.

En l’àmbit del comerç local, es proposa redactar i implementar amb el sector un Pla de dinamització i promoció del comerç urbà, amb propostes per incentivar-lo impulsant projectes com  “El Comerç és Festa!” per omplir les places i els carrers comercials amb propostes lúdiques i de lleure per atraure els visitants.

Finalment, Juan Luis Ruiz ha volgut agrair a l’Anna Ribera la decisió d’incorporar-se a la candidatura socialista, que de segur amb la seva trajectòria professional contribuirà a encarar els nous reptes que té la ciutat en el seu desenvolupament econòmic.

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat