Socialistes de Vilanova i la Geltrú

S’aprova la candidatura socialista per governar Vilanova i la Geltrú

portada mesvng

Juan Luis Ruiz estarà acompanyat de 18 dones i 17 homes; el grup de suport estarà format per 44 homes i dones, de les que 23 són militants del PSC, 17 independents, 3 formen part de la Joventut Socialista i 1 d’Units per Avançar

L’assemblea del PSC de Vilanova i la Geltrú ha aprovat aquest dilluns la candidatura completa que lidera Juan Luis Ruiz i tancarà al número 25 qui fou alcalde de la ciutat, Sixte Moral.

A part, també hi haurà un grup de persones independents que han volgut expressar el suport al candidat a l’alcaldia per dur a la ciutat un canvi de govern.

A la candidatura hi ha 18 noves incorporacions, respecte a la candidatura de fa quatre anys, i està formada per persones compromeses amb Vilanova i la Geltrú des de diferents sectors: referents d’entitats culturals, moviments veïnals, joves, sindicats, entitats socials, voluntariat, empresa privada, món esportiu, com també de la gestió pública i municipal, especialment d’àmbits com la formació i ocupació i les cures a les persones de l’organisme AISSA.

La candidatura i el grup de suport estarà format per 44 homes i dones, de les que 23 són militants del PSC, 17 independents, 3 formen part de la Joventut Socialista i 1 d’Units per Avançar.

Per a Juan Luis Ruiz, aquesta és una candidatura preparada per governar la ciutat, seguint amb el lema de reivindicar el “Bon govern”, amb l’objectiu de canviar el rumb de l’actual govern de la ciutat i amb propostes clares per afrontar els reptes del futur garantint la cohesió i la prosperitat per al conjunt de vilanovins i vilanovines.

La candidatura està formada per persones amb experiència per governar el dia a dia de la ciutat, amb serveis de qualitat i concretament revertir actuacions com la deixadesa de l’espai públic amb les escombraries, neteja i jardineria com a serveis pels quals cal apostar de forma clara, una mobilitat planificada i consensuada i uns serveis públics com l’enllumenat i el manteniment d’equipaments en condicions, i un ajuntament que aposti per la cohesió, la igualtat d’oportunitats, la inclusió i els drets socials.

El PSC també treballa amb entitats i associacions per planificar la ciutat a mitjà i llarg termini, definint un Pla Estratègic per al 2030, i impulsant el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, entre altres accions que són necessàries i que conformaran el Programa per governar Vilanova i la Geltrú.

CANDIDATURA ELECCIONS MUNICIPALS 2023

 

1Juan Luis RuizMilitant
2Teresa LlorensMilitant
3Gerard LlobetMilitant
4Gisela VargasMilitant
5Alfredo VillaIndependent
6Anna RiberaIndependent
7Miguel Angel IglesiasMilitant
8Eva BolañoMilitant
9Julio RuizMilitant
10Rosalia MárquezIndependent
11Quim Félix RuizIndependent
12Laura MarcosJSC
13Juanjo FerrerMilitant
14Susana SanahujesMilitant
15Salva López MoralesJSC
16Olga VillaMilitant
17Jordi NietoJSC
18Iolanda LópezMilitant
19Rafel MestresIndependent
20Claudinha BritoMilitant
21Saro DipollinaMilitant
22Elisabet MartíIndependent
23Salvador BecerraMilitant
24Mercè ForadadaMilitant
25Sixte MoralIndependent
26Joaquín LópezMilitant
27Montse AlbaIndependent
28Francesc TobalMilitant
29Maribel DíazIndependent
30Mar PageIndependent
31Jordi MiróUnits per Avançar
32Manuela ÁlvarezMilitant
33Milagros CalventeMilitant
34Assumpta BaigMilitant
35Víctor ForgasMilitant
SUPORT 
36Mila ArcaronsMilitant
37Joaquín del RioIndependent
38Estrella BelaMilitant
39Ricardo LópezIndependent
40Elena EgidoIndependent
41Ramon CanoIndependent
42Mari Carmen AriasIndependent
43Marcos MontesIndependent
44Alfonso RosalIndependent

 

Comparteix la notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícies més recents

El PSC a prop teu

93 814 33 70

vilanovailageltru@socialistes.cat